81. СУ „Виктор Юго“
„Нищо не създава така добре бъдещето както мечтата“
В. Юго  

ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „АТЕЛИЕ ПО ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА“ ПО ПРОЕКТ „ТВОЯТ ЧАС“

  

 

Дейността на клуб „Ателие по приложни изкуства“ по проект „Твоят час“ с ръководител г-жа Мария Алипиева и през тази учебна година се проведе през месец юни. Съставът се обнови и допълни с нови участници. Учениците с много внимание, желание и търпение се учиха и изработиха отново красиви предмети от хартия, картон и мъниста. Много от тях усъвършенстваха уменията си в тази област и показаха завиден талант.

 

По време на обучението на 19.06.2018г. посетихме магазин за ръчна изработка на сувенири и подаръци. На 25.06.2018г. бяхме и на изложба в 144. СУ „Народни будители“.

 

В краяна обучението по традиция открихме изложба на тема: „Ние творим красота“. По време на откриването на 27.06.2018г. присъстваха родители, учители, съученици, приятели, много гости и предствител на Обществения съвет в лицето на г-жа Магдалена СимоноваУчастниците бяха щастливи от възможността да покажат творчеството си. Всички присъстващи родители изказаха възхищение от направеното и се почувстваха горди от показаните способности на своите деца.

 

По повод завършване на обучението на клуба г-н Спасов, зам. директор в 81. СУ, поздрави участниците в клуба и им връчи грамоти.

 

 

 

Моменти от събитията на клуба може да видите тук:

 

Снимки от изложбата: