81. СУ „Виктор Юго“
„Нищо не създава така добре бъдещето както мечтата“
В. Юго  

ТУРНИР ПО НАРОДНА ТОПКА

Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ) и Регионален център за подкрепа процеса на приобщаващо образование – София-град  организират Турнир по народна топка „Заедно можем и да спортуваме“. Турнирът ще се проведе на 13 май (събота) от 10 часа в двора на 73 СОУ „Владислaв Граматик“. 


Генерален спонсор на събитието е Съюз на пивоварите в България. Турнирът се осъществява с подкрепата на Столична община, Национален институт за образование и приобщаващи политики, Банка за приобщаващи средства и технологии, teach.bg и 73 СОУ „Владислав Граматик“. 


За поредна година деца със и без специални потребности на отборен принцип ще се борят за купите и медалите на Регионален център – София-град. 


Организаторите, генералния спонсор и партньорите са подготвили много изненади както за децата, така и за родителите и учителите им. 


Поканени са всички деца, родители, ресурсни и общообразователни учители, които искат да станат свидели на приобщаващата сила на играта Народна топка. 


Ако сте родител, ресурсен или общообразователен учител и желаете да доведете своите деца или отбор – моля регистрирайте имената им на [email protected]


Събитието е по проект „Народна топка за Социално включване“ на НАРУ и е в подкрепа на програма „Родители, вие може да повлияете“ на Съюза на пивоварите в България.

 

Регламент и заявка за участие: Изтегли (DOCX) ☼ Изтегли (PDF)